Το ξενοδοχείο για όλους τους φίλους της σοκολάτας είναι γεγονός! Εδρεύει πάνω στην πλαγιά ενός βουνού, 300 μέτρα πάνω από την Καραϊβική Θάλασσα στην Santa Lucia, με θέα που πραγματικά αφήνει άφωνο και τον πιο περίεργο πελάτη και αποτελείται από 14 πολυτελή οικήματα.
Βρίσκεται δίπλα σε μια φυτεία κακάο 140 στρεμμάτων και επιπλέον κοντά στις εγκαταστάσεις υπάρχουν μια από τις ομορφότερες παραλίες ever και μία παρθένα έκταση κοραλλιογενών υφάλων. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;!
Ο σεφ του ξενοδοχείου έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο menu, στο οποίο ενσωματώνει το κακάο που παράγεται εκεί δίπλα με διακριτικό, αλλά γεμάτο φαντασία τρόπο. Το κακάο σε διάφορες μορφές του χρησιμοποιείται ως καρύκευμα ή ρευστό σε πιάτα, όπως το Crisp Cacao Goat’s Cheese ή η Cacao Crème Brûlée με ζελέ από παπάγια και μάνγκο.
Όσον αφορά τα ποτά του μπαρ η χυμώδης, γλυκιά σάρκα από τους λοβούς του κακάο προσθέτει μια τροπική γεύση σε ολόφρεσκα Cacao Martini και Bellini. Το φαγητό είναι μοναδικό, συναρπαστικό, πρωτόγνωρο και ελαφρύ και με όλα τα φυσικά διεγερτικά που περιέχει, σου δίνει προφανώς την αίσθηση αναζωογόνησης, σαν να έχεις μόλις βγει από γυμναστήριο!
Γνωρίζοντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το κακάο δεν θα ήταν δυνατό ένα τέτοιο ξενοδοχείο να μην περιέχει στις εγκαταστάσεις του ένα spa με κύριο συστατικό των υπηρεσιών του το κακάο. Πέρα από τη φανταστική θέα και τις υπέροχες γεύσεις σοκολάτας , μπορεί κάποιος να απολαύσει και να ηρεμήσει με τις ιδιότητες και τα συστατικά του κακάο πάνω στο σώμα του!
Είναι λίγο μακριά από την όμορφη Ελλάδα μας είναι η αλήθεια, αλλά εάν κάποιος λάτρης της σοκολάτας βρεθεί εκεί κοντά νομίζουμε πως θα πρέπει να το επισκεφτεί!